Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie pentru o familie: Casa în care locuiau 12 persoane, distrusă de un incendiu

Tragedie pentru o familie: Casa în care locuiau 12 persoane, distrusă de un incendiu

O casă din municipiul Arad, în care locuiau 12 persoane, a fost distrusă de un incendiu, în noaptea de joi spre vineri, iar o femeie a suferit arsuri şi a fost transportată la spital, în timp ce alte persoane au suferit intoxicaţii uşoare cu fum.

Tragedie pentru o familie: Casa în care locuiau 12 persoane, distrusă de un incendiu
Sursa foto: sursă foto: ISU București
13 Dec 2019   •   09:42

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că incendiul a fost semnalat în jurul orei 2,00, la o casă din cartierul Sânnicolaul Mic.

"În momentul sosirii echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent la întreaga casă, favorizat de o butelie deschisă şi rumeguşul pentru încălzire, cu posibilitatea de propagare la alte două locuinţe învecinate. În casă locuiau 12 persoane, toate s-au autoevacuat, dar trei femei şi un copil de un an erau în curtea din spate şi au fost scoşi de pompieri. În urma evaluărilor medicale, o femeie de aproximativ 25 de ani a fost preluată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, cu arsuri pe membrele inferioare şi superioare, fiind transportată la Unitatea de Primire Urgenţe", a precizat Pleşca.

Alte trei femei au primit îngrijirii medicale la faţa locului, după ce au suferit intoxicaţii uşoare cu fum şi atac de panică.

Incendiul a fost stins după aproximativ trei ore de intervenţie, stabilindu-se că a pornit de la folosirea unui lichid inflamabil folosit la aprinderea focului în sobă. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Arad incendiu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close