Antena 3 CNN Actualitate Locale Ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie îl caută pe bărbat: ”Aș vrea să-i returnez banii și chiar ceva peste”

Ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie îl caută pe bărbat: ”Aș vrea să-i returnez banii și chiar ceva peste”

Yulia Chernitskaya, antrenoarea de fitness din Ucraina care a primit 200 de lei de la un bătrân din România într-o benzinărie, spune că ar vrea să-l caute pe bărbat pentru a-i returna suma respectivă și chiar ”ceva în plus”.

Ucraineanca ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie îl caută pe bărbat: ”Aș vrea să-i returnez banii și chiar ceva peste”
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    06 Apr 2022   •   14:35

”Acel om nici măcar nu mi-a spus numele lui, a făcut acel gest din adâncul inimii lui și pur și simplu nu a știut că va fi judecat de atâția oameni. Nici eu nu m-am gândit la asta, la acea vreme. 

Aș vrea să-l întâlnesc din nou, să-i mulțumesc și să le arăt copiilor că gestul său a fost unul sincer de susținere pentru Ucraina.

El a văzut că sunt bine îmbărcată, că nu conduc cea mai ieftină mașină, dar nu s-a gândit la asta. Așa că m-a emoționat. Aș vrea să-i returnez banii și chiar ceva peste, dar nu cred că-i va lua. 

Așa sunt românii, din câte am remarcat: dacă îți oferă ajutor și îi refuzi, se simt ofensați. Poate mă înșel, dar asta este senzația pe care mi-au lăsat-o”, a mai spus Yulia Chernitskaya, potrivit fanatik.ro.

Mamă a patru copii, cu peste 100.000 de urmăritori pe contul oficial de Instagram, Yulia Chernitskaya s-a stabilit aproape de Brașov, unde și-a găsit un loc de muncă. Recent, Chernitskaya a devenit instructoare la centrul de fitness Belaqva.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Yulia Chernitskaya: ”Mi s-a spus că românii sunt vicleni și lacomi. Pun la îndoială aceste prejudecăți”

Întrebată ce știa despre români înainte să vină, ucraineanca recunoaște că nu avea o părere prea bună despre noi. Totuși, perioada petrecută aici a făcut-o să-și schimbe părerea.

”Să fiu sinceră, mi s-a spus că românii sunt vicleni, că sunt genul de oameni care încearcă mereu să obțină un profit din orice și că sunt lacomi. Totuși, după o lună petrecută aici, am ajuns să pun la îndoială toate aceste prejudecăți”, a mai declarat Yulia Chernitskaya.

Unde s-a mutat ucraineanca devenită celebră, după ce a fost ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie din România

Yulia Chernitskaya, antrenoarea de fitness din Ucraina, cunoscută după ce a povestit de ajutorul primit într-o benzinărie de la noi, a povestit unde s-a mutat acum, după ce a fugit din ţara sa de teama războiului.

Originară din Odesa și mamă a patru copii, Yulia Chernitskaya a rămas în România și a impresionat o lume întreagă cu întâmplarea petrecută într-o benzinărie, când un bărbat, aparent nu foarte înstărit, a insistat să-i dăruiască 200 de lei. 

La scurt timp după acest eveniment, ucraineanca s-a cazat la un hotel din Capitală, iar acum pare să-și fi găsit locul, alături de fiicele sale, tot în România, la Braşov.

×
Subiecte în articol: Yulia Chernitskaya bani
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close