Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit şi alţi trei sunt în stare gravă după ce au căzut într-o fântână din Buzău

Un bărbat a murit şi alţi trei sunt în stare gravă după ce au căzut într-o fântână din Buzău

Patru persoane au fost scoase în stare gravă, duminică, dintr-o fântână din satul Fințești, comuna Năieni, județul Buzău. Din păcate una dintre ele a murit în drum spre spital.

Un bărbat a murit şi alţi trei sunt în stare gravă după ce au căzut într-o fântână din Buzău
Sursa foto: Opiniabuzau.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iul 2023   •   23:36

ISU Prahova a intervenit duminică pentru salvarea a patru persoane dintr-o fântână în comuna Năieni, sat Fințești, județul Buzău.

Potrivit presei locale, cei patru bărbați munceau la curățirea unei fântâni şi au căzut rând pe rând în puț, în încercarea de a se salva unul pe celălalt.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere, o descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Mizil, în baza planului de intervenție comună încheiat cu ISU Buzău.

Toate cele patru persoane au fost extrase din fântână. Una a fost transportată la UPU Buzău de către un echipaj SMURD Buzău în stare de semiconștiență. Una a fost transportată la locul de întâlnire cu elicopterul SMURD sosit de la București, iar cea de a treia a fost preluată de o ambulanță de terapie intensivă mobilă-cu medic, care sosește de la ISU Prahova.

Din păcate, cea de-a patra victimă, în vârstă de 47 de ani, nu a reacționat la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat de către echipajul TIM Prahova.

 

×
Subiecte în articol: Buzau fantana barbat cazut barbat mort
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close