Un bărbat din Suceava a sunat la 112 să reclame un furt. Când autoritățile au investigat cazul, un scenariu inimaginabil a ieșit la iveală

17 Apr 2019   •   18:56
Un bărbat din Suceava a sunat la 112 să reclame un furt. Când autoritățile au investigat cazul, un scenariu inimaginabil a ieșit la iveală Foto: Agerpres

Un bărbat din Suceava a sunat la 112 să reclame un act de violență asupra sa, ce ar fi avut loc la ieșirea dintr-un magazin de colț. Bărbatul de 30 de ani a declarat că a fost bătut și le-a spus polițiștilor că a venit din Câmpulung Moldovenesc, orașul său de reședință, la Suceava, pentru a scoate bani de la o bancă. Motivul: nu are bancomat în localitatea sa. 

Polițiștii au constatat că geamul unității era spart, iar la examinare s-au găsit urme de sânge. Din interiorul magazinului s-au sustras 24 de pachete de țigări, trei dintre ele afându-se în proximitatea bărbatului, care a reclamat furtul, informează Știri din Bucovina.

Bărbatul s-ar fi speriat și s-ar fi tăiat grav la picior, așa că, a decis să-și însceneze un mic scenariu. Acesta a anunțat în apelul către 112 că un bărbat necunoscut ar fi ieșit din magazin și l-ar fi agresat. 

Acesta ar fi fost însoțit de un alt bărbat în mașină, care la scurt timp a fugit.

Tânărul de 30 de ani este cercetat penal.

Parteneri
x close