Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bodyguard a găsit o geantă cu peste 9.000 de dolari. Viața lui putea să se schimbe radical. Uite ce decizie a luat

Un bodyguard a găsit o geantă cu peste 9.000 de dolari. Viața lui putea să se schimbe radical. Uite ce decizie a luat

Un bodyguard a găsit o geantă cu peste 9.000 de dolari. Viața lui putea să se schimbe radical. Uite ce decizie a luat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    21 Sep 2016   •   16:58

Un agent de pază dintr-un mall din municipiul Arad a returnat suma de peste 9.000 de dolari americani pe care un bărbat i-a uitat pe o masă din centrul comercial.

Agentul este angajat de câteva săptămâni al firmei care asigură paza mallului, iar marţi a găsit pe o masă din zona food court o geantă uitată, în care se aflau peste 9.000 de dolari americani.

"Agentul de pază de la etajul doi a găsit o geantă în zona food court pe care a dus-o în dispecerat. După verificările făcute de directorul tehnic al centrului comercial, dispecerul de serviciu, şeful de tură şi agentul de la etajul doi, s-a constatat că în geantă se aflau următoarele valori: un laptop, un paşaport, două CD-uri, un caiet cu mai multe acte şi suma de 9.068 de dolari. După scurt timp persoana care uitase geanta s-a prezentat la dispecerat, ridicând bunurile pe baza de proces verbal”, a declarat marketing managerul centrului comercial, Alexandra Pop.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: bani mall Arad
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close