Antena 3 CNN Actualitate Locale Un deputat care şi-a parcat maşina în mod neregulamentar este acuzat că a ameninţat un poliţist: „Ajung eu la Bucureşti, am eu grijă de tine“ - VIDEO

Un deputat care şi-a parcat maşina în mod neregulamentar este acuzat că a ameninţat un poliţist: „Ajung eu la Bucureşti, am eu grijă de tine“ - VIDEO

Deputatul PSD Ilie-Răzvan Rotaru, din judeţul Botoşani, şi-a oprit maşina în mod neregulamentar în parcarea Aeroportului „Ştefan cel Mare” din judeţul Suceava.

Un deputat care şi-a parcat maşina în mod neregulamentar este acuzat că a ameninţat un poliţist: „Ajung eu la Bucureşti, am eu grijă de tine“ - VIDEO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
06 Ian 2020   •   21:14

În momentul în care un polițist i-a cerut să elibereze zona și să-i prezentele actele de la mașinină, deputatul a început să-l amenințe și să-i facă fotografii.

Criminalistul sucevean Bogdan Bănică a scris pe contul său de Facebook că incidentul provocat de deputatul Ilie-Răzvan Rotaru s-a produs în seara zilei de 31 decembrie 2019. Poliţistul a arătat că deputatul şi-a parcat maşina în mod neregulamentar în apropierea aerogării. Un coleg de-al criminalistului, care lucrează la aeroport, s-a apropiat de maşină şi i-a cerut şoferului să elibereze zon, informează Adevărul.

„- Vă rog din suflet să eliberaţi zona, fără scandal...Pe principiul "pe mine mă vezi, pe ăla nu", conducătorul auto începe cocălăreala. Ce nu e prins în filmare e că i se solicită documentele de identitate, la care, surpriză: - Nu îţi dau niciun act, bă, sunt deputatul ROTARU RĂZVAN-ILIE, şi îi flutură poliţistului un carton cu poză ştampilată. Dragă domnule deputat ROTARU "gropitză în bărbitză", ca să fii un cocalar veritabil nu e suficient să ai lanţ de aur la gât şi să te cerţi cu un poliţist ce îşi face meseria. Îţi mai trebuie pantofi albi, ghiul pe deş't, şapcă firmată şi geacă de piele cu ţinte. E drept, poate le aveai în portbagaj, nu cunosc...”, a scris Bănică.

”La plecare, ce nu este prins pe filmare dar se probează cu martori, deputatul (...) mai şi ameninţă poliţistul: "ajung eu la Bucureşti şi te dezbrac în curul gol, am eu grijă de tine". Apoi îl trimite în zona ruşinoasă a maică-sii. Deputat dă valoare, deh...”, a scris criminalistul.
 

×
Subiecte în articol: ilie rotaru
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close