Un ieșean de 55 de ani pare a fi blestemat. Toate iubitele lui sfârșesc în condiții suspecte. Locul unde trăiește ar fi bântuit

30 Apr 2019   •   08:20
Un ieșean de 55 de ani pare a fi blestemat. Toate iubitele lui sfârșesc în condiții suspecte. Locul unde trăiește ar fi bântuit Foto: vremeanoua.ro

Un bărbat din Iași nu are deloc noroc în dragoste. Acesta își pierde iubitele în condiții cel puțin suspecte, iar ultima dintre ele a decis să se arunce într-o fântână.

Localnicii spun că locul unde trăiește bărbatul în vârstă de 55 de ani este bântuit. Cu sau fără blesteme sau fenomene paranormale, cert este că ultimele trei concubine ale bărbatului au murit în condiții suspecte. Ieri, cea de-a patra concubină a decis să își pună capăt zilelor și s-a aruncat într-o fântână, scrie vremeanoua.ro.

Femeia se află acum în stare critică și internată în spital, după ce a fost salvată un localnic. Paramedicii i-au acordat, ulterior, primele îngrijiri, dar femeia se zbate între viață și moarte. Bărbatul de 55 de ani a mai avut o concubină care a ales aceeași variantă – s-a aruncat tot într-o fântână. Ieșeanul și ultima concubină au fost externeați, de curând, de la Institutul de Psihiatrie Iași.

Parteneri
x close