Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pasager dintr-un autocar a fost prins cu un kilogram de cannabis în bagaj

Un pasager dintr-un autocar a fost prins cu un kilogram de cannabis în bagaj

Un bărbat din Arad, pasager într-un autocar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant cu două pungi cu cannabis ce cântăreau 1,2 kilograme.

Un pasager dintr-un autocar a fost prins cu un kilogram de cannabis în bagaj
Sursa foto: Poliția Română
15 Iun 2020   •   18:00

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii DIICOT, au prins în flagrant delict, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, un bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

"Astfel, în noaptea de 14 spre 15 iunie 2020, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au prins în flagrant delict, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, un bărbat, din Arad, de 39 de ani, pasager într-un autocar, în bagajul căruia au descoperit două pungi vidate cu aproximativ 1,2 kg. de cannabis", arată Poliţia Română.

Potrivit DIICOT, s-a stabilit că, în perioada 12-15 iunie, bărbatul a cumpărat, transportat, deţinut şi introdus din străinătate, în ţară, droguri de risc, fără drept, în scop de comercializare.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar magistraţii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru trafic intern şi internaţional de risc.

 

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close