Antena 3 Actualitate Locale Un șofer a provocat haos pe străzile din Constanța. Bărbatul a intrat în trei pietoni și a lovit trei mașini apoi...

Un șofer a provocat haos pe străzile din Constanța. Bărbatul a intrat în trei pietoni și a lovit trei mașini apoi...

25 Oct 2019   •   23:30
Un șofer a provocat haos pe străzile din Constanța. Bărbatul a intrat în trei pietoni și a lovit trei mașini apoi...

Trei pietoni au fost răniţi şi opt maşini avariate vineri seara pe o stradă din municipiul Constanţa de un conducător auto care apoi şi-a abandonat autoturismul şi a fugit de la locul faptei.

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare şi, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, "au fost strânse date despre persoana implicată în accidentul rutier", maşina condusă şi abandonată de acesta fiind una decapotabilă.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, trei persoane au fost uşor rănite. Doi bărbaţi, care au suferit traumatism la un picior şi escoriaţii şi, respectiv, traumatism la umăr şi escoriaţii, au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, iar o femeie, cu traumatism la un braţ, a plecat cu mijloace proprii de transport la spital.

Sursă: Agerpres
×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close