Antena 3 CNN Actualitate Locale Un urs a fost surprins la mall-ul din Brașov. ISU a emis un mesaj RO-Alert

Un urs a fost surprins la mall-ul din Brașov. ISU a emis un mesaj RO-Alert

ISU Brașov a emis un mesaj RO-Alert, după ce un urs a fost zărit pe lângă mall-ul din oraș. La fața locului s-au deplasat echipajele SMURD și jandarmii.

Un urs a fost surprins la mall-ul din Brașov. ISU a emis un mesaj RO-Alert
Sursa foto: Pixabay
de Maria Zărnescu    |    23 Apr 2021   •   23:03

Avertizarea a fost trimisă la ora 22.06 către populație, prin sistemul RO-Alert, pentru a semnala prezența unui urs în orașul Brașov, în zona mall-ului.

ISU Brașov anunță că au fost primite mai multe apeluri pe 112 de la cetățeni, informează Mediafax.

Echipajele SMURD și jandarmii s-au deplasat la fața locului.

Potrivit sursei citate, ursul surprins vineri seara la centrul comercial din localitate a mai fost surprins în cursul acestei săptămâni plimbându-se pe centura Brașovului. La acel moment, ISU a mai emis un mesaj RO-Alert.

"La ora 22:06 a fost transmis un mesaj de avertizarea către populație prin sistemul RO-Alert pentru a semnala prezenta unui urs în municipiul Brașov- zona Coresi ( str. Henri Coandă).

Au fost primite mai multe apeluri pe numărul 112 de la cetățeni. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, și un echipaj de la jandarmi", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, potrivit Dcnews.ro.

În iarna anului 2018, un alt urs aflat lângă mall și pe centura ocolitoare, speriat de echipaje, a fost lovit mortal de o mașină.

×
Subiecte în articol: urs mall Brașov
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close