x close

Vindeau plapume și au intrat în casa femeilor ca să se târguiască. Apoi ceva neașteptat s-a petrecut. Adevărul grotesc al unei nopți din Satu Mare a ieșit acum la iveală. Ce a găsit soțul uneia sub o plapumă

10 Dec 2019   •   22:59
Vindeau plapume și au intrat în casa femeilor ca să se târguiască. Apoi ceva neașteptat s-a petrecut. Adevărul grotesc al unei nopți din Satu Mare a ieșit acum la iveală. Ce a găsit soțul uneia sub o plapumă foto: PresaSM

Două sătmărence au fost ucise cu sânge rece de doi vânzători ambulanți. Întreaga comunitate din Bârsău, în frunte cu primarul localității este în stare de șoc. Rudelor și apropiaților nici acum nu le vine să creadă că cele două au fost omorâte de bărbații care vindeau plăpumi. 

Dubla crimă de la Bârsău a lăsat o comunitate întreagă în stare de șoc. Doi bărbați, unul de 39, altul de 59 de ani, au venit în sat pentru a vinde plăpumi. Ei sunt suspecții principali ai polițiștilor. Prinși în Poiana Codrului, la câțiva kilometri de locul crimei, cei doi sunt audiați de oamenii legii și participă la reconstituire.

“Au venit să vândă niște plapume și au intrat înăuntru și au început să târguiască cu cele două femei, care se aflau împreună. Mai departe, ce s-a întâmplat înăuntru, nu cunoaștem. Vedeți că ușile sunt închise, sunt încuiate, nu are nimeni acces. Așteptăm criminaliștii să ne dea detalii despre ce s-a întâmplat aici. la noi. Cu regret vă spun că au fost două femei deosebite,” a declarat pentru PresaSM primarul localității Bârsău.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati