Antena 3 CNN Actualitate Locale Vrancea: Zece persoane sunt cercetate pentru infracţiuni de camătă, şantaj şi prostituţie

Vrancea: Zece persoane sunt cercetate pentru infracţiuni de camătă, şantaj şi prostituţie

Vrancea: Zece persoane sunt cercetate pentru infracţiuni de camătă, şantaj şi prostituţie
Sursa foto: Foto: Facebook/Politia Romana - www.politiaromana.ro
13 Mar 2019   •   12:55

Zece persoane, audiate în cursul zilei de marţi, au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind cercetate pentru infracţiuni de camătă, şantaj şi prostituţie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Faţă de 10 persoane aduse ieri la sediul IPJ Vrancea pentru audieri a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, acestea fiind cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camătă, şantaj şi proxenetism", a precizat Poliţia.

Poliţiştii vrânceni au efectuat marţi şapte percheziţii domiciliare la persoane bănuite că ar fi desfăşurat activităţi de camătă, şantaj şi proxenetism, în urma cărora zece persoane au fost aduse la sediul IPJ Vrancea, pentru audieri.

Potrivit IPJ, tot marţi, în acelaşi dosar, doi bărbaţi din judeţul Vrancea au fost depistaţi în flagrant, în Focşani, în timp ce primeau bani daţi cu camătă de la o persoană pe care aceştia o împrumutaseră anterior.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close