Antena 3 CNN Actualitate Locomotiva unui tren a luat foc. Pasagerii au fost evacuaţi, nimeni nu a fost rănit

Locomotiva unui tren a luat foc. Pasagerii au fost evacuaţi, nimeni nu a fost rănit

Locomotiva unui tren a luat foc. Pasagerii au fost evacuaţi, nimeni nu a fost rănit
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Iun 2011   •   20:48
Update 22.23 - După aproximativ două ore de aşteptare, pasagerii trenului au fost preluaţi de o altă garnitură. Ei vor fi transportaţi la destinaţie de un tren de tip motor sosit de la Ineu. Ei vor ajunge la Arad cu o întârziere de peste 120 de minute.

Locomotiva unui tren personal care circulã pe relaţia Brad - Arad a luat foc, luni seară, înainte de staţia din oraşul arădean Ineu. Pompierii au reuşit să stingă focul rapid, iar pasagerii au fost evacuaţi. Nicun pasager nu a fost rănit, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor ISU Arad, garnitura de tren a fost oprită în câmp şi pasagerii au fost evacuaţi de îndată ce s-a constatat incendiul.

Focul a afectat doar locomotiva, fără a se extinde la vagoane şi nu există răniţi, nici din rândul pasagerilor, nici din cel al personalului, a informat Sorina Ambruş, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Trenul este compus din locomotivă şi trei vagoane, la momentul incidentului, în tren se aflau aproximativ 150 de persoane. Pasagerii aşteaptă să fie trensportaţi la Ineu, fie de către un autocar, fie de acelaşi tren, tractat de o altă locomotivă.

×
Subiecte în articol: tren locomotiva incendiu
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close