Antena 3 CNN Actualitate Loteria recuperează marele pot într-o săptămână (VIDEO)

Loteria recuperează marele pot într-o săptămână (VIDEO)

Loteria recuperează marele pot într-o săptămână <font color=red>(VIDEO)</font>
22 Aug 2007   •   08:23

10 milioane de euro este potul cel mare la extragerea Loto 6 din 49 de duminică. Sunt bani mulţi, la care visează milioane de români. Puţini ştiu că Loteria încasează această sumă de bani în doar o săptămână. După aproape 4 luni de extrageri fără câştigător, Loteria Română se poate lăuda cu vânzări spectaculoase. Încasările Loteriei de săptămâna trecută au trecut de 9 milioane de euro.

O parte din profitul Loteriei Române este distribuit către construcţia de blocuri prin ANL, săli de sport, către cinematografe, dar şi către Agenţia Naţională pentru Sport. Există şi o veste bună: şansele ca marele premiu sa fie adjudecat sunt în această săptămână mult mai mari.

Dacă acum două săptamâni cele peste 4 milioane de variante jucate ofereau o probabilitate de câştig de 30%, săptămâna trecută şansele au crescut la 40%. În această săptămână sunt aşteptate vânzări de mai bine de 6 milioane de variante jucate.

Totuşi, pasionaţii jocului 6 din 49 au realizat o statistică. Se pare că cel mai norocos număr este 29 cu 109 extrageri, urmat îndeaproape de 13 şi 36, ambele numere cu 106 apariţii -

Observator

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close