Antena 3 Actualitate Lucian Bolcaş, la Subiectiv: Apărarea Elenei Udrea, pe două planuri. Cel al ofensivei publice, care vrea să o scoată eroină, respectiv cel juridic

Lucian Bolcaş, la Subiectiv: Apărarea Elenei Udrea, pe două planuri. Cel al ofensivei publice, care vrea să o scoată eroină, respectiv cel juridic

20 Mar 2015   •   20:58

Avocatul Lucian Bolcaş a vorbit, în ediţia de vineri seară a emisiunii "Subiectiv", despre strategia de apărare la fostului ministru al Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, care se desfăşoară pe două planuri: cel public, al ofensivei publice şi cel real, juridic.

Bolcaş a arătat că, în plan public, se încearcă conturarea imaginii de eroină pentru Elena Udrea, încă dinainte de arestarea sa în dosarele Microsoft şi Gala Bute.

"În ceea ce priveşte această afirmare publică, încă dinainte de momentul arestării sale, au început toate manipulările specifice PR-ului. În primul rând, a fost victimizarea. Apoi, a fost crearea unui scandal mai mare care să abată atenţia de propriile fapte. A urmat etapa a treia: eroina din Pleşcoi, cea care se bate cu anchetatorii", a comentat avocatul Lucian Bolcaş.

Cu privire la această a treia etapă, Bolcaş a arătat că celebra cerere de confruntare cu denunţătorii s-a făcut pentru publicitate.

Lucian Bolcaş a evitat să îşi exprime opinia cu privire la apărarea reală, juridică, ce îi este asigurată de avocaţi în instanţă.

Dezvăluirile care o înfundă pe Elena Udrea


×
Subiecte în articol: Subiectiv Elena Udrea

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close