Antena 3 Actualitate Lucrări în Capitală. 4 milioane euro pentru refacerea pasajului de la Universitate

Lucrări în Capitală. 4 milioane euro pentru refacerea pasajului de la Universitate

01 Feb 2008   •   20:59
Lucrări în Capitală. 4 milioane euro pentru refacerea pasajului de la Universitate

Primăria Capitalei a decis să cheltuie patru milioane de euro pentru refacerea pasajului de la Universitate. Din aceşti bani vor fi înlocuite scările rulante, instalaţia de ventilaţie şi se vor monta sisteme de supraveghere video şi antiincendiu. Reparaţiile la Pasajul de la Universitate vor începe cel mai târziu peste două luni. Pînă atunci toate magazinele şi spaţiile comerciale vor fi evacuate.

În ultimii 18 ani, scările rulante de la intrarea în pasaj nu au funcţionat mai mult de cîteva luni. Ultima tentativă de a le repune în funcţiune aparţine fostului primar al Capitalei, Traian Băsescu. A cheltuit zece miliarde de lei vechi pentru reparaţii, dar scările au rezistat doar cîteva săptămîni.

Edilii promit însă că pînă la vară imaginea pasajului de la Universitate se va schimba. Vor dispărea în primul rând gunoaiele. Toate reparaţiile se vor termina pînă la sfârşitul anului.

Cînd va fi gata, în pasaj va funcţiona pe lângă magazine sau restaurante, şi un centru de informare turistică -

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close