Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban a accidentat o fată de 17 ani şi riscă dosar penal(VIDEO)

Ludovic Orban a accidentat o fată de 17 ani şi riscă dosar penal(VIDEO)

Ludovic Orban a accidentat o fată de 17 ani şi riscă dosar penal<font color=red>(VIDEO)</font>
18 Dec 2007   •   16:45

Victima accidentului rutier provocat de ministrul Ludovic Orban este Simona Todean, o adolescentă în vârstă de 17 ani. Ea s-a prezentat, duminică după-amiază, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, cu mai multe traumatisme. Cel puţin aşa susţine poliţia. Misterul în jurul victimei se adânceşte, însă. Conform unei declaraţii oficiale din partea spitalului Grigore Alexandrescu, adolescenta Simona Todean nu apare pe nici o listă, nefiind înregistrată.

Ce spune poliţia
Poliţia Rutieră a anunţat marţi că a identificat victima accidentului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, fata accidentată de Orban este o minoră. Părinţii fetei au declarat poliţiştilor că ea nu a suferit leziuni în urma acidentului. De asemenea aceştia nu doresc să depună o plângere împotriva lui Ludovic Orban. Potrivit chestorului Gheorghe Popa, victima este o elevă de 17 ani, care ar fi fost rănită la un braţ. Simona Todea a fost internată, duminică după amiază, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, cu traumatism craniocerebral uşor şi traumatism la un braţ.

Un reporter de la Observator a reuşit să stea de vorbă cu mătuşa victimei, pretinzând că este consilier al ministrului Orban.

Parchetul a solicitat declinarea de urgenţă a dosarului de la Poliţia Capitalei privind eventuala implicare a ministrului în accidentul produs pe Şoseaua Cotroceni din Capitală. În funcţie de concluziile investigaţiei, Ludovic Orban riscă să se aleagă cu dosar penal.

Oficial şi în faţa ziariştilor, familia tinerei neagă rănirea. Motivul e simplu: între părinţii victimei şi ministrul Orban pare să fie o înţelegere de care ştiu doar cei foarte apropiaţi.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a solicitat declinarea de urgenţă a dosarului de la Poliţia Capitalei privind eventuala implicare a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, în accidentul produs în urmă cu două zile pe Şoseaua Cotroceni din Capitală.

Şi o echipă a Corpului de Control al Ministerului de Interne va face verificări la Poliţia Rutieră privind accidentul în care a fost implicat Orban. Şeful Poliţiei Rutiere a Capitalei, comisar-şef Marian Motoc, crede că procedurile în cazul accidentului în care a fost implicat ministrul Orban au fost respectate, dar ancheta a fost împiedicată de faptul că cei implicaţi au ascuns informaţii.

În funcţie de concluziile investigaţiei, Ludovic Orban riscă să se aleagă cu dosar penal.

DISCUŢIA TELEFONICĂ DINTRE REPORTERUL DE LA OBSERVATOR ŞI MĂTUŞA FETIŢEI LOVITE - {a}discutiereporter_18dec.wav{/a}

Reporter: - Domnul ministru(n.r: Ludovic Orban) vrea să ştie cum se simte Simona?
Mătuşa: - Spuneţi-i că este bine.

Reporter: - V-a căutat presa, a venit cineva?
Mătuşa: - Tot tatonează pe aici! Staţi liniştiţi din partea noastră. Aşa cum ştie... Rămâne cum s-a stabilit!

Reporter: - Simona s-a dus la şcoala?
Mătuşa: - Da! Staţi liniştită. Restul, totul e în regulă!

Reporter: - Dacă aveţi nevoie de ceva bani?
Mătuşa: - Vorbim. Aşa cum a rămas...

Reporter: - O mai doare mâna pe Simona?
Mătuşa: - Nu e nevoie de nimic deocamdată. Restul rămâne aşa cum am stabilit!

Reporter: - Suma de bani? Ştiţi de suma de bani stabilită iniţial?
Mătuşa: - Nu ştiu nimic! A vorbit (n.r.: Ludovic Orban) cu tatăl ei.

LUDOVIC ORBAN: DACĂ EXISTĂ O VICTIMĂ, ACEEA SUNT EU -

Antena 3

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close