Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, anunț-bombă. Ce se întâmplă cu pandemia în România

Ludovic Orban, anunț-bombă. Ce se întâmplă cu pandemia în România

Ludovic Orban a declarat, joi, că „după cum arată arată datele, părem că am oprit creșterea” numărului de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Premierul a adăugat că pericolul cel mai mare ar fi fost ca România să înregistreze o tendință de progresie geometrică.

Ludovic Orban, anunț-bombă. Ce se întâmplă cu pandemia în România
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    06 Aug 2020   •   18:35

„După cum arată datele, părem că am oprit creșterea. Pericolul cel mai mare era să nu mai avem creștere liniară, ci să aibă o tendință de progresie geometrică”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a reamintit perioada de vid legislativ care a făcut imposibilă luarea unor măsuri de carantinare sau izolare.

„Trei săptămâni nu am avut nicio pârghie legală să luăm măsuri față de persoanele pozitive și față de persoanele cu care pozitivii au intrat în contact”, a subliniat premierul.

Număr record de decese în ultimele 24 de ore.Peste 1.300 de cazuri de coronavirus în România!

Până astăzi, 6 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 57.895 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 28.992 de pacienți au fost declarați vindecați și 5.639 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

1.345 de cazuri noi de coronavirus

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.345 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 737 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Până astăzi, 2.566 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close