Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban: Nu am niciun motiv să-mi dau demisia

Ludovic Orban: Nu am niciun motiv să-mi dau demisia

Ludovic Orban: Nu am niciun motiv să-mi dau demisia
08 Ian 2008   •   16:38

Cazul Ludovic Orban revine în atenţie, în aceeaşi zi în care IML a dat publicităţii un raport medico-legal preliminar. Documentul relevă că Simona Todean presupusa victimă a accidentului rutier produs de Ministrul Transporturilor, nu a fost lovită de maşina ministrului. Invitat la emisiunea ?Prima Ediţie?, Orban a declarat că cel puţin 15 părinţi invitaţi la petrecerea la care a luat parte înainte de accident pot depune mărturie că nu a băut. În ceea ce priveşte discuţiile purtate cu premierul Tăriceanu, Orban a precizat că acest subiect nu a mai fost deschis, după Revelion. ?În discuţiile de dinainte am ajuns la concluzia că nu există niciun temei pentru demisie. (...) Nu am absolut niciun motiv să-mi dau demisia?.

Orban a continuat dezminţind orice legătură cu părinţii presupusei victime. ?Părinţii fetei nu au luat legătura cu mine. S-a dat foarte clar declaraţia tatălui fetei, că nu mă cunoaşte decât de la televizor?, a precizat ministrul.

Anchetatorii aşteaptă actele legiştilor, pentru a formula concluziile în acest caz. Dosarul privind cercetarea accidentului rutier produs de ministrul Ludovic Orban a fost preluat, de la Brigada de Poliţie Rutieră, de Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close