x close

Lumânări, tămâie sau cărţi de teologie de pe Internet. Biserica Ortodoxă Română şi-a făcut magazin on-line

de N.B.    |    20 Oct 2011   •   20:09
Lumânări, tămâie sau cărţi de teologie de pe Internet. Biserica Ortodoxă Română şi-a făcut magazin on-line 414 Foto: Intact Images

Că Biserica Ortodoxă Română este în pas cu tehnologia modernă, nu mai este o noutate pentru nimeni. După slujbe on-line sau spovedanii virtuale, preoţii dezvoltă şi comerţul pe internet. Arhiepiscopia Craiovei a făcut primul pas. Enoriaşii pot cumpăra, doar cu un click, de la lumânări până la cărţi de teologie.

De la lansarea site-ului, peste un milion de credincioşi au accesat portalul de cumpărături al Mitropoliei Craiovei. De la lumânări şi tămâie până la cărţi de cult, toate sunt în oferta Bisericii. Pentru mulţi este un ajutor nesperat.

Motivul pentru care a pornit afacerea bisericească online este cît se poate de lumesc.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Craiovei a explicat că iniţiativa aparţine economiştilor BOR. Astfel, vânzarea de obiecte bisericeşti va fi fluidizată.

Unii enoriaşi, însă, nu privesc cu ochi buni legătura dintre Biserică şi Internet, dar mai marii arhiepiscopiei nu sunt deranjaţi de aceste păreri. Vânzãrile merg şnur şi asta e cel mai important.

Citeşte mai multe despre:

Biserica Ortodoxa Romana internet
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati