Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: "Când am strănutat eu, şi Turcia a plecat în altă ţară!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: "Când am strănutat eu, şi Turcia a plecat în altă ţară!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: "Când am strănutat eu, şi Turcia a plecat în altă ţară!" (VIDEO)
Sursa foto: badea
04 Mai 2009   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Mircea Badea a povestit o întâmplare petrecută pe aeroportul din Istanbul, unde, aflat în concediu, a constatat că toată lumea se ferea de gripa porcină. Cum el este alergic şi strănută foarte des şi foarte zgomotos, toţi oamenii de pe aeroport l-au suspectat de boala buclucaşă.

?Am crezut că mor. Am plecat din Romania ?the land of choice? să fac turism în altă ţară. Când m-am dat jos în aeroportul din Istanbul, toată lumea se proteja cu măşti de gripa porcină. Aveau şi scanner pentru temperatură. Ştiţi cum strănut eu. Şi m-am găsit să strănut acolo. Îţi dai seama că tot aeroportul s-a uitat. Am strigat atunci ?Arriba, arriba!?. Toată lumea s-a dat la o parte. Aeroportul însuşi s-a dat la o parte. Turcia a plecat în altă ţară. Am crezut că mă împuşcă!? a povestit Badea amuzat.

El a arătat şi de ce preferă să îşi facă vacanţele în alte ţări, turismul din România nefiind la nivelul celui de acolo.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Lumea lui Mircea Badea
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close