Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Culmea prostiei. Au făcut pod pe calea ferată" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Culmea prostiei. Au făcut pod pe calea ferată" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Culmea prostiei. Au făcut pod pe calea ferată" (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
26 Mai 2009   •   23:51

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a descoperit culmea prostiei din România. Pe principiul ?unde nu e cap, vai de picioare?, autorităţile de la noi din ţară s-au gândit să construiască un pod. Peste calea ferată. Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Podul a fost construit peste şine, care acum ar trebui mutate.

?În România avem depozitată toată cantitatea de prostie şi în alte colţuri ale lumii nu a rămas nimic pentru că am monopolizat-o noi pe toată. O să vă prezint mostra de prostie care cred că este caracterizantă pentru această ţară: Podul greşit din Chitila întârzie trenul spre mare.

Aia au făcut un pod fără să ştie că îl fac pe calea ferată şi trenul intră în pod? Pe principiul ?Am făcut podul. Da dar podul este pe şine. Ups! Pe unde trece trenul? Trebuie să mutăm şinele!? spune Badea.

El crede că, până la urmă, prostia este reprezentativă pentru România. Este brandul de ţară.

?Dacă întreabă cineva cum e România? Asta e brandul de ţară. România este pentru aventurieri, dacă noi ne promovăm câteva dintre imbecilităţile astea mulţi ar veni aici. De ce să faci bungee jumping când poţi să vii în România?






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close