Lumea lui Mircea Badea. Interesantă casa lui Băsescu, era pelerinaj acolo! (VIDEO)

02 Dec 2009   •   23:46
Lumea lui Mircea Badea. Interesantă casa lui Băsescu, era pelerinaj acolo! (VIDEO) Mircea Badea

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat declaraţia lui Traian Băsescu potrivit căreia mai multe persoane au venit la el acasă pentru a le rezolva dosarele. Printre numele precizate de către actualul şef al statului se numără Adrian Năstase, Dinu Patriciu, Sorin Roşca Stănescu şi Ludovic Orban.

?Cert este că cei doi s-au vizitat, Nastase Adrian cu Băsescu Traian. Dar Năstase nu a fost deloc seducător, că n-a reuşit să-l convingă?, a declarat Mircea Badea. ?Câţi or mai fi fost pe la Băsescu acasă şi pe câţi i-o fi servit?? s-a întrebat retoric prezentatorul. ?Interesantă casa lui Băsescu. Era pelerinaj p-acolo!?Vedeţi înregistrările emisiunii În Gura Presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

x close