Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Mă tăvălesc în chinuri! Băsescu a zis că am patron turnător" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Mă tăvălesc în chinuri! Băsescu a zis că am patron turnător" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Mă tăvălesc în chinuri! Băsescu a zis că am patron turnător" (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
26 Iun 2009   •   00:01

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a aflat că preşedintele se uită la filme piratate în avionul prezidenţial. Potrivit jurnaliştilor, compania Romavia nu plăteşte licenţă pentru filmele difuzate la bordul aeronavei prezidenţiale. În avion, Băsescu s-a uitat la Stăpânul Inelelor şi la Identitatea lui Bourne. Badea i-a recomandat şefului statului să se uite şi la celelalte filme din seria Bourne, pentru a se mai relaxa, în ultima vreme fiind enervat de ziarişti.

El a făcut astfel referire la incidentul de joi când Băsescu a fost enervat de o ziaristă de la Antena 3, şi l-a rugat pe un agent SPP ?să o ducă mai încolo?. ?Aşa e dacă ai patron turnător? a spus Băsescu.

?Staţi puţin să mă tăvălesc în chinuri! Ce-a zis Băsescu despre mine! Că am patron turnător...? a fost replica lui Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Traian Băsescu
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close