Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Mogulul" s-a ţinut de cuvânt: A prezentat soluţia pentru aerul condiţionat (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Mogulul" s-a ţinut de cuvânt: A prezentat soluţia pentru aerul condiţionat (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Mogulul" s-a ţinut de cuvânt: A prezentat soluţia pentru aerul condiţionat (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
18 Mai 2009   •   23:51

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

De acum înainte, Mircea Badea poate răsufla uşurat. La propriu! După un lung "război", privind căldura insuportabilă pe care trebuie să o înfrunte în studio, realizatorul emisiunii pamflet a reuşit să obţină, în sfârşit, o gură de aer... condiţionat.

Dovadă stă chiar termometrul electronic cu care a fost dotat platoul de filmare şi pe care l-a arătat telespectatorilor în ediţia de luni a emisiunii sale.

"Astăzi a fost furtună pe blog. (...) "Mogulul" a promis la domnia sa pe blog că astăzi va prezenta public soluţia pentru aer condiţionat aici în studio. Astăzi, toată ziua, mesaje. Multe mesaje pe capul meu, pe sistemul: "Mogulul" a dat un semn de viaţă? Care e situaţia cu aerul condiţionat?... Mai pe seară, mogulul a postat! Imediat după, am postat şi eu! Nu o să vă dezvălui. Tre' să citiţi care este toată treaba. Oricum, în această seară, am fost dotat cu un termometru electronic. Scrie: "IN 22, 7 grade Celsius", ceea ce, trebuie să recunoaştem, e acceptabil. (...) Eu zic că această chestiune trebuie tranşată în continuare în mediul internautic. O să vedeţi acolo despre ce e vorba", a anunţat Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close