Antena 3 Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Nu aş conduce un Trabant. Am avut deja unul (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Nu aş conduce un Trabant. Am avut deja unul (VIDEO)

21 Iun 2009   •   23:54
Lumea lui Mircea Badea: Nu aş conduce un Trabant. Am avut deja unul (VIDEO) mircea badea

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Elena Udrea conduce o maşină fabricată în anul 1998, Adriean Videanu nu are maşină, dar şi-ar dori un Trabant, iar Sebastian Vlădescu e şoferul unui Fiat 500. Săritor din fire, Mircea Badea se oferă să îl ajute pe ministrul Economiei Adriean Videanu, cumpărându-i un Trabant.

?Vă cumpăr eu un Trabant, funcţional?, spune Badea. Cu o singură conditie, însă. Timp de nn an, "să vă plimbaţi rozaliul cu ea, cu maşina". Mircea Badea mărturiseşte că el nu ar conduce un Trabant pentru că ... a avut deja unul. Mai precis, tatăl lui a condus ani de-a rândul un Trabant.

Potrivit realizatorului TV, politicienii care declară că nu deţin maşini sau că nu conduc unele scumpe sunt nişte ?gargaragii, care o iau pe după frasin?.Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close