Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Nu aş conduce un Trabant. Am avut deja unul (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Nu aş conduce un Trabant. Am avut deja unul (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Nu aş conduce un Trabant. Am avut deja unul (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
21 Iun 2009   •   23:54

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Elena Udrea conduce o maşină fabricată în anul 1998, Adriean Videanu nu are maşină, dar şi-ar dori un Trabant, iar Sebastian Vlădescu e şoferul unui Fiat 500. Săritor din fire, Mircea Badea se oferă să îl ajute pe ministrul Economiei Adriean Videanu, cumpărându-i un Trabant.

?Vă cumpăr eu un Trabant, funcţional?, spune Badea. Cu o singură conditie, însă. Timp de nn an, "să vă plimbaţi rozaliul cu ea, cu maşina". Mircea Badea mărturiseşte că el nu ar conduce un Trabant pentru că ... a avut deja unul. Mai precis, tatăl lui a condus ani de-a rândul un Trabant.

Potrivit realizatorului TV, politicienii care declară că nu deţin maşini sau că nu conduc unele scumpe sunt nişte ?gargaragii, care o iau pe după frasin?.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close