Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Vrea cineva o cină la Guvern cu Andreea Vass? Nici dracu!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Vrea cineva o cină la Guvern cu Andreea Vass? Nici dracu!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Vrea cineva o cină la Guvern cu Andreea Vass? Nici dracu!" (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
09 Iul 2009   •   23:40

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


Mircea Badea se arată scandalizat de noua găselniţă a Andrei Vass, consilier al premierului Emil Boc. Aceasta propune pe blogul său un concurs ?de idei pentru ieşirea din criză? adresat cetăţenilor de rând. Premiul ar fi o cină în doi, la Guvern, cu nimeni alta decât Andreea Vass.

?Vrea cineva o cină în doi la Guvern cu Andreea Vass? Nu vrea nici dracu. Domne, trebuie să propuneţi ceva tentant!? spune Badea.
?Adică eu acuma să mă strofoc, eu care plătesc taxe şi într-un stat de drept am un guvern care şi-a luat nişte angajamente... mă pune pe mine să mă strofoc! Ea trebuie să se strofoce, nu eu! Duduie, eu nu ştiu câţi bani ai tu! Poate stabilim un tarif ceva. Să iei tu o cină cu mine, nu eu!?


Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close