Antena 3 CNN Actualitate Lupul paznic la oi. Un poliţist a fost prins în timp ce recolta cannabis

Lupul paznic la oi. Un poliţist a fost prins în timp ce recolta cannabis

Lupul paznic la oi. Un poliţist a fost prins în timp ce recolta cannabis
12 Oct 2008   •   11:37

Un angajat al Poliţiei de Frontieră Timiş a fost prins chiar în timp ce recolta cannabis. Ofiţerii de la Crimă Organizată au descoperit doua culturi de cannabis la câţiva kilometri de Timişoara, în apropierea localităţii Moşniţa. Grupul de infractori a fost filat timp de câteva ore. Poliţiştii de la brigada anti-drog au văzut doi tineri care au coborât dintr-un autoturism pe un câmp de la marginea localităţii Moşniţa din judeţul Timiş. Au scos apoi din portbagajul maşinii mai multe recipiente cu apa şi au început să ude culturile de cannabis. După câteva ore de filaj poliţiştii au trecut la capturarea suspecţilor.
În timp ce primii suspecţi erau anchetaţi poliţiştii au primit informaţii că alţi trei bărbaţi au fost observaţi pe o altă plantaţie ascunsă în mijlocul pădurii de lângă Moşniţa. Cei trei au strâns aproximativ zece kilograme de cannabis până în momentul intervenţiei specialiştilor antidrog şi a jandarmilor. În momentul în care au văzut că sunt înconjuraţi, unul dintre ei a luat-o la fugă. Acesta a fost reţinut, iar poliţiştii au constatat că este un coleg de-al lor de la Poliţia de Frontieră din judeţul Timiş.
Procurorii au dispus cercetarea celor cinci în stare de libertate. Pentru deţinere de droguri aceştia riscă pînă la 2 ani de închisoare.
Antena 3

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close