Antena 3 CNN Actualitate Măcelarul tânărului din Craiova s-a inspirat din cazul Elodiei (VIDEO)

Măcelarul tânărului din Craiova s-a inspirat din cazul Elodiei (VIDEO)

Măcelarul tânărului din Craiova s-a inspirat din cazul Elodiei <font color=red>(VIDEO)</font>
19 Oct 2007   •   16:52

Criminaliştii sunt cu un pas mai aproape de măcelar. Joi noapte, maşina care dispăruse o dată cu Leo a fost găsită, parcată la vedere, în Craiova. Martorii declară că maşina este parcată în acel loc de aproximativ două săptămâni, adică, perioada dintre dispariţia lui Leo din Craiova şi ziua în care trupul lui ciopârţit şi ars a fost găsit sub două poduri din Caraş. Maşina de serviciu este examinată milimetru cu milimetru de criminalişti.

De la câţiva metri de maşină poliţiştii au recuperat şi o geacă de blugi. Criminaliştii sunt siguri că ucigaşul l-a tranşat pe Leo, convins că avocata dispărută nu e găsită pentru că şi ea a fost omorâtă la fel. A vrut şi el să comită crima perfectă, dar a avut scăpări şi a lăsat urme. Sunt zeci de persoane audiate deja. Dintre ele, spun poliţiştii, va fi selectat un cerc de suspecţi.

Criminaliştii au date noi despre ultimele ore din viaţa lui Leo. Tânărul a plecat de la service-ul unde-şi dusese maşina la curăţat în jurul orei 3 după amiaza, pe 4 octombrie. La service, a fost văzut în compania unei doamne blonde, corpolente. A mai fost văzut în viaţă seara, în jurul orei 10, la Craiova. A fost ucis în acea noapte, tăiat bucăţi şi dus cu maşina în Caraş, unde a fost aruncat sub cele două poduri.

MĂCELARUL TÂNĂRULUI DIN CRAIOVA S-A INSPIRAT DIN CAZUL ELODIEI

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Medicamentul pentu diabetici care dispare de pe rafturile farmaciilor
x close