Antena 3 CNN Actualitate Mădălina Manole, condusă pe ultimul drum de familie, apropiaţi şi fani (VIDEO)

Mădălina Manole, condusă pe ultimul drum de familie, apropiaţi şi fani (VIDEO)

Mădălina Manole, condusă pe ultimul drum de familie, apropiaţi şi fani (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Iul 2010   •   08:02

UPDATE 19:45. Cortina a căzut. Trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole a fost înmormântat la cimitirul Bolovani din Ploieşti. Miile de fani au fost acolo alături de familia artistei, care a trecut prin momente sfâşietoare. Mădălina Manole a fost înmormântată, vineri seară, în jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Slujba de înmormântare a Mădălinei Manole, oficiată de doi preoţi din Ploieşti, s-a încheiat în jurul orei 18.15, după aproximativ o jumătate de oră, la slujbă participând, alături de membrii familiei, sute de fani ai artistei.

La finalul slujbei, unul dintre preoţi a afirmat că muzica este darul pe care Dumnezeu i l-a dat Mădălinei Manole şi că opera artistei va rămâne în urma ei chiar dacă ea a plecat dintre noi.

În aplauzele celor peste o mie de oameni care au asistat la ceremonia religioasă, sicriul a fost luat din curtea bisericii şi a fost dus la cimitirul Bolovani din Ploieşti, undea avut loc înhumarea.

Pe tot parcursul slujbei, două echipaje ale ambulanţei au stat în zonă pregătite să intervină în caz de nevoie.

De asemenea, un echipaj al Ambulanţei aparţinând unei clinici private din Ploieşti a fost prezent la Casa de Cultură a Sindicatelor, cadrele medicale acordând la un moment dat asistenţă medicală mamei artistei. Acesteia nu i s-a făcut rău, însă surse medicale au spus că i-a fost administrată o perfuzie pentru a preveni un leşin.

Pe parcursul oficierii slujbei, circulaţia rutieră în zonă a fost complet blocată.

UPDATE 19:00. Cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Bolovani.

UPDATE 18:15. S-a terminat oficierea slujbei speciale, care a avut loc în faţa Bisericii Sfânta Treime din Ploieşti. Cortegiul funerar a pornit către Cimitirul Bolovani, din Ploieşti, unde va fi înmormântată regretata artistă.

UPDATE. A început slujba de înmormântare a Mădălinei Manole, la Biserica Sfânta Treime din Ploieşti.

Cortegiul funerar cu sicriul în care se află trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole a plecat vineri, în jurul orei 17.00, de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti spre Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, în aplauzele a mii de fani care au ţinut să-şi ia rămas bun de la ea.

 


 

Mădălina Manole va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Sute de oameni au mers toată noaptea la Sala Radio, pentru un ultim omagiu adus artistei. Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost dus la Ploieşti, unde Mădălina Manole va fi înmormântată în cursul zilei.

Mii de persoane şi-au luat rămas bun de la Mădălina Manole, în foaierul Sălii Radio din Capitală. Oamenii nu-şi pot explica gestul cântăreţei. În continuare nu le vine să creadă că Mădălina a plecat dintre noi.

Printre cei care au mers la Sala Radio s-a numărat şi preşedintele României, Traian Băsescu. Şeful statului a depus un buchet de crini albi la catafalcul Mădălinei Manole, s-a recules pentru foarte scurt timp la căpătâiul artistei, după care a plecat, fără a face declaraţii.

Trupul neînsufleţit a fost adus vineri dimineaţă la Biserica Sfânta Treime din Ploieşti. Durerea a fost atât de mare pentru mama artistei, încât a fost nevoie de intervenţia medicilor.

De la Biserica Sfânta Treime, sicriul a fosti dus la Casa Sindicatelor din Ploieşti, acolo unde artista a susţinut de-a lungul timpului nenumărate spectacole.

Imagini de la slujba ţinută la Casa Sindicatelor din Ploieşti

Artista va fi înmormântată la cimitirul Bolovani din Ploieşti, în jurul orei 18:30. Date fiind împrejurările morţii, Arhiepiscopia Bucureştilor a aprobat doar oficierea unei slujbe speciale, ţinută de un singur preot, în exteriorul bisericii.

Mădălina Manole s-a sinucis miercuri dimineaţă, medicii legişti stabilind că a băut peste 300 de mililitri de Furadan, un pesticid extrem de toxic. Artista s-a sinucis în ziua în care împlinea 43 de ani. Era căsătorită şi avea un băieţel de un an şi o lună.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close