Antena 3 CNN Actualitate Mădălina Manole, înmormântată vineri în Ploieşti. Slujba va avea loc în exteriorul bisericii

Mădălina Manole, înmormântată vineri în Ploieşti. Slujba va avea loc în exteriorul bisericii

Mădălina Manole, înmormântată vineri în Ploieşti. Slujba va avea loc în exteriorul bisericii
Sursa foto: Foto: www.madalinamanole.ro
15 Iul 2010   •   17:58

Trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole a fost depus joi după-amiază la Sala Radio, unde prietenii şi fanii îşi vor putea lua un ultim rămas-bun până vineri, în jurul orei 9.30. Potrivit dorinţei familiei Mădălinei Manole, cortegiul va pleca apoi către Ploieşti, unde va avea loc înmormântarea.

Din cauza împrejurărilor morţii, Arhiepiscopia Bucureştilor a aprobat doar oficierea unei slujbe speciale de înmormântare, ţinută de un singur preot. Slujba va avea loc în exteriorul bisericii parohiei cu hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Ploieşti, se arată într-un comunicat al Patriarhiei Române.

Mădălina Manole a încetat din viaţă miercuri dimineaţă. Artista a murit, după ce a înghiţit 400 de mililitri de Furadan, un pesticid foarte puternic, potrivit raportului IML. Mădălina Manole ar fi împlinit miercuri 43 de ani.

Înainte de a-şi lua viaţa, se pare că Mădălina Manole i-ar fi scris soţului său un mesaj pe telefonul mobil:

"Îmi pare rău, dar totul se întâmplă din cauza mea. Vă iubesc pe toţi, pe Mircea, pe Petru, pe mama şi pe tata.  Îmi cer scuze faţă de toţi cei pe care îi rănesc şi care ştiu că mă iubesc foarte mult. Îmi cer scuze de la Puiu (soţul n.r.)... îmi pare rău, dar nu mă mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nicio vină... Îmi cer scuze şi de la copilul meu, Petru, îngeraşul vieţii mele, pe care îl iubesc foarte mult"

Mesajul nu a fost însă expediat. Soţul Mădălinei l-a găsit salvat în telefonul mobil al acesteia, scris la ora două noaptea.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole Patriarhia Romana
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close