Antena 3 CNN Actualitate Magda Ciumac, găsită legată în localitatea Voluntari, în trening şi papuci

Magda Ciumac, găsită legată în localitatea Voluntari, în trening şi papuci

Magda Ciumac, găsită legată în localitatea Voluntari, în trening şi papuci
Sursa foto: Magda Ciumac, legata si lasata in fata unui bloc
20 Ian 2009   •   12:58

De câteva zile, Magda Ciumac este dată dispărută în emisiunile lui Dan Diaconescu de pe postul OTV. Ea a fost găsită marţi noapte în faţa unui bloc din Voluntari, de către un localnic, îmbrăcată sumar şi legată. Magda Ciumac este cea care şi-a acuzat fostul soţ, pe Anatolie Ciumac, zis şi Tolea, că ar fi ucis-o pe Elodia Ghinescu.
Potrivit Elenei Bucur, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov (IJPI), marţi noapte, în jurul orelor 00:43, Inspectoratul a fost anunţat prin apelul unic de urgenţă 112 de către un cetăţean al localităţii Voluntari, că în faţa imobilului său stătea o femeie îmbrăcată în trening şi în papuci de casă. Locuitorul a recunoscut-o ca fiind Magda Ciumac, iar la locul faptei a apărut echipajul de poliţie din Voluntari, care a identificat-o.
"În faţa imobilului s-a prezentat şi o ambulanţă, care a transportat-o la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Bucureşti, unde i s-a făcut examinarea toxicologică, prin care să se observe dacă i s-au adminstrat sau nu substanţe interzise. Femeia nu prezenta urme de violenţă, doar că era legată la ochi şi, fiind îmbrăcată sumar, tremura de frig", a adăugat Elena Bucur pentru Antena3.ro.
Mircea Ungureanu, ofiţerul de presă de la Spitalul Pantelimon declară pentru Antena3.ro că "Magda Ciumac a fost adusă la spital în jurul orelor 1 :30 noaptea şi că a fost examinată de către toţi medicii de gardă, iar la orele 3 :30 a plecat pe picioarele ei din spital, pentru nu au existat motive ca ea să rămână pentru internare sau alte analize".
Magda Ciumac a fost transportată apoi la sediul Poliţiei Voluntari, unde a făcut o reclamaţie împotriva fostului ei soţ, Anatolie Ciumac, zis şi Tolea, pe care îl acuză că în urmă cu zece zile ar fi dus-o şi ar fi ţinut-o într-un loc necunoscut, după care ar fi abandonat-o aseară în localitatea Voluntari.
"Femeia afirmă că pe 10 ianuarie, în jurul orelor 13:30, a vorbit la telefon cu Tolea şi apoi a coborât în faţa blocului să se întâlnească cu acesta, a urcat în maşina lui, iar acesta ar fi dus-o într-un apartament, pe care femeia nu l-a recunoscut şi a ţinut-o acolo, împotriva voinţei ei, timp de câteva zile", mai spune Bucur pentru Antena3.ro.
Purtătorul de cuvânt de la IJPI mai explică pentru Antena3.ro că Magda Ciumac a apreciat distanţa dintre blocul în care locuia şi cel în care fost ţinută timp de zece zile ca fiind scurtă, aproximativ de 10 minute cu maşina.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Voluntari
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close