Antena 3 CNN Actualitate Magic Flavius, la ”De-a viața ascunselea”: Mi-a spus un spectator - știți eu sunt din Covasna. I-am zis că eu nu știu decât de Covasna din România. Ești român și simte-te bine

Magic Flavius, la ”De-a viața ascunselea”: Mi-a spus un spectator - știți eu sunt din Covasna. I-am zis că eu nu știu decât de Covasna din România. Ești român și simte-te bine

Magic Flavius, la ”De-a viața ascunselea”: Mi-a spus un spectator - știți eu sunt din Covasna. I-am zis că eu nu știu decât de Covasna din România. Ești român și simte-te bine
27 Oct 2018   •   14:51

Flavius Teodosiu, unul dintre cei mai bine cotați saxofoniști din Europa, a fost invitatul Florentinei Fântânaru la ”De-a viața ascunselea”.

Magic Flavius, aşa cum este supranumit, este rezident de peste 10 ani în Germania, deşi este puternic înrãdãcinat în spaţiul românesc. Deşi a studiat pianul încã de la vârsta de 5 ani, Flavius Teodosiu s-a simţit mai apropiat de saxofon, despre care spune că „este cel mai seducãtor instrument”.

Virtuoz al improvizaţiei, românul a descoperit saxofonul la 15 ani, datoritã bunicului şi ulterior tãtalui sãu, care, deşi bun avocat, a cochetat cu muzica fiind fost saxofonist şi şef de orchestrã în anii ’60. 

Magic Flavius a povestit că obișnuiește să cânte ”Deșteaptă-te române” la evenimentele care este invitat, iar la un moment dat, după o astfel de reprezentație, a surprins figura unui spectator nedumerit.

”M-am dus la el și l-am întrebat ce e. Mi-a spus - știți, eu sunt din Covasna. Atunci i-am spus așa: eu sunt pe jumătate ungur. Mama a fost unguroaică. Dar eu nu știu Covasna să fie în Suedia. Știu doar de Covasna din România. Covasna a fost, este și va fi în România. Ești român și simte-te bine. Atunci mi-a răspuns: mi-ați dat o lecție de viață. Omul a fost sincer” a rememorat Flavius Teodosiu.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close