Antena 3 CNN Actualitate Magistraţii discută miercuri cererea de eliberare a patronului de la Brenac

Magistraţii discută miercuri cererea de eliberare a patronului de la Brenac

Magistraţii discută miercuri cererea de eliberare a patronului de la Brenac
10 Mar 2008   •   18:37

Tribunalul Bucureşti discută miercuri cererea de eliberare depusă de patronului firmei Brenac. Al doilea mare investitor în România, Theodoros Malideros a ajuns duminică în arest pentru şantaj. Victima lui este tot un grec, proprietar al unei agenţii de turism. Acesta susţine că de opt ani este terorizat de Theodoros Malideros, care îi cere taxă de protecţie şi îl obligă să acorde favoruri unor oameni politici. Conflictul dintre cei doi greci durează de opt ani, timp în care doi bodyguarzi ai lui Malideros veneau zilnic să încaseze 90 la sută din câştigul de la Sun Hollidays, susţine patronul agenţiei de turism. În plus, Malideros l-ar fi forţat pe Ioannis Nonis să-i vândă proprietăţile din Bucureşti la un preţ cu mult sub piaţă.

Nonis mai spune că acelaşi patron de la Brenac l-ar fi forţat să ?ofere? pachete turistice gratuite unor oameni politici. De exemplu, în urmă cu cinci ani, Rodica Stănoiu şi mai mulţi prieteni de la Curtea Supremă ar fi beneficiat, gratis, de un sejur de şapte zile în Grecia. Rodică Stănoiu nu a dorit să comenteze acuzaţiile.

Acum, patronul de la Brenac, Theodoros Malideros, a ajuns în arest, după ce a fost prins după un an de filaj şi după ce i-au fost interceptate convorbirile telefonice. Surse judiciare susţin că grecul nu e la prima abatere. Acum patru ani, oamenii săi de încredere au atacat un om de afaceri din Galaţi, iar două angajate ale unei firme pe care Maliderso a deţinut-o în Bucureşti au fost bătute, udate cu apă şi ţinute 3 ore în frigider. A fost pedeapsa pe care grecul le-a aplicat-o pentru că femeile ar fi băgat mâna în gestiune.

Observator

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close