Antena 3 CNN Actualitate Mai multe îngrijitoare de morminte din Ploieşti nu mai au voie să intre în cimitir. Vezi aici de ce

Mai multe îngrijitoare de morminte din Ploieşti nu mai au voie să intre în cimitir. Vezi aici de ce

Mai multe îngrijitoare de morminte din Ploieşti nu mai au voie să intre în cimitir. Vezi aici de ce
Sursa foto: Foto: urbo.ro
15 Oct 2011   •   11:34

Sunt plătite să îngrijească morminte dar culmea nu au voie să intre în cimitir.  Este cazul mai multor femei din Ploieşti care au ieşit să protesteze în stradă faţă de măsurile luate de Conducerea Serviciului de Gospodarire Urbană. Aceştia au decis ca femeile să nu mai intre în cimitir după ce mai mulţi proprietari s-au plâns de faptul de pe  mormintele se fură  de la candele şi flori, până la cruci de fier sau marmura.

În fiecare zi, îngrjitoarele de morminte veneau în cimitire, unde aprindeau lumânări, schimbau candele şi flori. Acum au interdicţie şi se plâng că au fost platite în avans şi nu au de unde să dea banii înapoi.

Femeile sunt decise să protesteze chiar şi în faţa Prefecturi. Unele dintre ele chiar s-au decis să facă greva foamei.

Pentru a avea grijă timp de 40 de zile de un singur mormânt, îngrijitoarele cer şi 300 de lei. Bani pentru care nu plătesc însă niciun impozit. Şi nici serviciile nu sunt cele mai bune, spun administratorii.

Societatea care administrează cimitirele promite că va asigura servicii de îngrijire a mormintelor la preţuri mult mai mici.

×
Subiecte în articol: cimitir femeie greva foamei bani taxe lumânãri
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close