Antena 3 CNN Actualitate Mai mulţi bărbaţi au fost surprinşi de camere aruncând deşeuri animaliere în râul Jiu (VIDEO)

Mai mulţi bărbaţi au fost surprinşi de camere aruncând deşeuri animaliere în râul Jiu (VIDEO)

Mai mulţi bărbaţi au fost surprinşi de camere aruncând deşeuri animaliere în râul Jiu <font color=red>(VIDEO)</font>
30 Mar 2008   •   13:24

Meseria de reporter se dovedeşte încă o dată destul de periculoasă. Chiar când încerca să stea de vorbă cu doi indivizi filmaţi în timp ce aruncă în Jiu saci cu resturi de la animale, corespondentul Antena 3, în Petroşani, a fost lovit de maşina acestora.

Jurnaliştii au aflat că Podul de la Dărăneşti a devenit locul de întâlnire a comercianţilor de carne. După câteva ore de pândă, bănuielile jurnaliştilor s-au adeverit. Mai mulţi bărbaţi încearcă să scape de resturile de la animalele sacrificate, aruncându-le în Jiu. Ei pretind că nu au aruncat decât nişte saci cu pământ. Vizibil deranjaţi de prezenţa camerelor de luat vederi dar şi de insistenţa reporterului Antenei 3, cei doi bărbaţi dau să plece. Reporterul sună la 112 şi încearcă să-i reţină până al sosirea oamenilor legii. Acesta este momentul când şoferul îl loveşte cu maşina pe reporter.

PENTRU A SCĂPA, BĂRBAŢII SURPRINŞI AU VRUT SĂ DEA CU MAŞINA PESTE REPORTERUL ANTENA 3  

În cel mai scurt timp, la faţa locului vine poliţia urmată de o maşină a Jandarmeriei. La scurt timp au sosit şi reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare, Apelor Române şi comisari de la Garda de Mediu. Comisarul şef Nicolae Florin, de la Poliţia Municipiului Petroşani a declarat că toate persoanele implicate în acest incident au fost identificate şi se află în cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vâtâmare corporală. În plus bărbaţilor li s-a întocmit dosar penal pentru acte de comerţ ilicit, iar Garda de Mediu efectuează cercetări pentru a stabili dacă se fac vinovaţi şi de abandonarea de deşeuri animaliere pe malul Jiului.

Antena 3

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close