Antena 3 CNN Actualitate Mal praxis sau efectele pastilelor de slăbit? O femeie a murit după ce şi-a scos tija de metal din picior

Mal praxis sau efectele pastilelor de slăbit? O femeie a murit după ce şi-a scos tija de metal din picior

Mal praxis sau efectele pastilelor de slăbit? O femeie a murit după ce şi-a scos tija de metal din picior
Sursa foto: inmormantare targu mures
14 Ian 2009   •   19:55

O femeie a murit în mod ciudat, după o banală operaţie la picior. S-a întâmplat la Târgu Mureş - la 24 de ore după ce îşi scosese o tijă din gleznă. Familia acuză spitalul, însă medicii spun că femeia ar fi putut fi ucisă de pastilele de slăbit.
Femeia avea 46 de ani şi era plină de viaţă, după cum o descriu toţi prietenii şi foştii clienţi. Era una dintre cele mai apreciate coafeze din oraş. În urmă cu 2 ani a avut o fractură, iar medicii i-au montat o tijă. TIja pe care, pe 9 ianuarie, a venit să şi-o scoată. O operaţie simplă, care durează în mod normal 10 minute. Analizele preliminare au ieşit foarte bine. Femeia s-a trezit din anestezie fără probleme. După nici 48 de ore însă, avea să moară pe patul de spital.
Diagnosticul pus de medici a fost stop cardiorespirator şi insuficienţă hepato renală. Inexplicabil pentru medici, care au cerut autopsia. Strigător la cer pentru familie, care a sesizat Parchetul.
În spital au început verificările. A fost efectuat un control epidemiologic, pentru a se stabili dacă femeia ar fi contractat o infecţie în spital. Rezultatul a fost negativ. Iar medicii au venit cu o altă variantă. Pacienta era în tratament cu un medicament pentru slăbit. Unul dintre cele mai populare, în rândul femeilor din toată lumea, după cum o dovedesc şi forumurile de pe Internet. În farmacii, se vinde fără prescripţie. Asta deşi, luat după ureche poate duce la efecte adverse.
O eventuală slăbire a oganismului ar fi trebuit însă observată de medici, la analizele preoperatorii. Care însă, au ieşit bine. Cauza clară a decesului se va afla peste două săptămâni.
Observator

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close