Antena 3 CNN Actualitate Mama Alexandrei Măceșanu, declarații-bombă: Nu ne-au spus clar că fata este moartă!

Mama Alexandrei Măceșanu, declarații-bombă: Nu ne-au spus clar că fata este moartă!

Mama Alexandrei Măceșanu, declarații-bombă: Nu ne-au spus clar că fata este moartă!
Sursa foto: foto: captura Antena 3
05 Sep 2019   •   17:17

Joi, familia Alexandrei Măceșanu a ajuns la DIICOT, după ce procurorii au fost acasă la aceștia și le-au înmânat raportul Institutului de Medicină Legală în care scrie că din șapte dinți a fost extras ADN-ul care este în proporție de 99% al Alexandrei.

Citește și: Cazul Caracal. Părinții Alexandrei Măceșanu au ajuns la DIICOT

Citește și: Cazul Caracal. Ce au găsit anchetatorii în cutia secretă a lui Dincă din casa ororilor. Pe ea scria "Pietre" - Se schimbă cursul anchetei

Mama Alexandrei a vorbit în exclusivitate la Antena 3, într-un interviu acordat jurnalistei Roxana Ciucă, despre drama prin care trece.

Reporter: Ați predat actul de identitate al Alexandrei?

Mama Alexandrei: Nu am predat niciun act de identitate. Ne-au arătat de la IML certificatele acelea, dar tot nu suntem lămuriți că ea a murit acolo în butoiul acela. Parcă tot nu sunt probe suficiente și ne legăm de un firicel de speranță și să intre într-o bună zi pe poartă.

Reporter: Care sunt probele pe care vi le-au arătat astăzi? Cum jutifică ei moartea Alexandrei?

Mama Alexandrei: Dinții sunt probele și oasele. Nici mie nu mi-au spus concret dacă antropologic toate oasele acelea ar putea forma scheletul Alexandrei.

Reporter: V-au dat și alte probe?

Mama Alexandrei: Nu. Doar ce am citit acolo, dar vă dați seama - erau niște termeni științifici. Rămăne să studieze domnul avocat dosarul. Noi o să luptăm pentru a afla adevărul.

Citește și: Șoc! Gheorghe Dincă, recunoscut de mai mulți părinți din Craiova după ce ar fi încercat să le răpească și lor fetele

Citește și: Alertă! Tânăra răpită pe o stradă din Caracal, găsită de Poliție

Reporter: De unde mai aveți putere să luptați?

Mama Alexandrei: Ne întărește Dumnezeu pentru că suntem oameni credincioși și mai avem un copil pentru care trebuie să luptăm.

Reporter: Știe fata dvs. cea mică ce s-a întâmplat?

Mama Alexandrei: Da, a auzit și știe! Știe că în ziua în care a plecat de acasă nu s-a mai întors.

Reporter: Așteptați ca Alexandra să intre pe poartă?

Mama Alexandrei: Da, parcă mi-o imaginez.. Zi de zi îmi imaginez cum copilul meu vine s-o îmbrățișez. Poate e doar viziunea mea, dar.. inima mea așa îmi spune. Cu toate că după ce am citit.. vă dați seama că nu e ușor să citești un act în care să se spună că s-au găsit cutare, cutare cutare.

Continuarea, în materialul video:

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Alexandra Măceşanu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close