Mamaia. Taxa ?Mazăre? revine de la 1 iunie

05 Mai 2008   •   17:54
Mamaia. Taxa ?Mazăre? revine de la 1 iunie
Odată cu începerea sezonului estival, la Mamaia revine şi taxa de acces în staţiune. Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a afirmat, luni, că punctele de taxare de la intrările în staţiunea Mamaia vor funcţiona pe întreaga durată a sezonului estival.

Edilul a mai precizat că tarifele vor fi identice cu cele de anul trecut. Astfel, pentru fiecare intrare în staţiune conducătorii auto vor scoate din buzunar 3 lei, un abonament pentru 24 de ore va costa 4 lei, iar cel pentru o săptămână ajunge la 23 de lei. De asemenea, un abonament pentru întreg sezonul estival va costa 246 de lei.

Taxa de acces în staţiunea Mamaia va fi plătită de conducătorii autoturismelor care nu sunt înmatriculate în judeţul Constanţa, în timp ce şoferii constănţeni care au maşini achiziţionate în leasing pot solicita eliberarea unui permis de liberă trecere.

Taxa de acces în staţiunea Mamaia a fost introdusă în 2003 şi a funcţionat până în 2005, când Prefectura Constanţa a reuşit anularea ei în instanţă. Ulterior, primarul Radu Mazăre a făcut recurs la decizia instanţei, iar în 2007 a câştigat procesul şi a reintrodus taxa de acces în Mamaia.

Antena3.ro

x close