Antena 3 CNN Actualitate Manele şi voie bună: Amenzile mici încurajează nunţile între blocurile bucureştene (VIDEO)

Manele şi voie bună: Amenzile mici încurajează nunţile între blocurile bucureştene (VIDEO)

Manele şi voie bună: Amenzile mici încurajează nunţile între blocurile bucureştene <font color=red>(VIDEO)</font>
30 Apr 2008   •   17:10

Câteva sute de familii din cartierul bucureştean Dristor au asistat, fără voia lor, la o nuntă ţigănească ţinută chiar în spatele blocului. Locatarii au ascultat toată după după-amiaza manele şi s-au uitat la dansuri din buric. Bineînţeles că organizatorii petrecerii nu s-au obosit să ceară voie cuiva, dar nici autorităţile nu s-au grăbit să-i amendeze pentru gălăgia făcută.

Liniştea bucureştenilor de pe strada Râmnicu Vâlcea a fost spartă de nunta lui Cornel Puică, şi el locatar la unul dintre blocuri. Cei care au ieşit în balcoane şi pe la geamuri au văzut cum aleea de acces şi parcarea au fost blocate cu două corturi albe şi de sutele de invitaţi sau gură cască veniţi să asiste la sindrofie. Timp de aproape trei ore muzica nu s-a oprit vreo secundă. Mai ales că au cântat manelişti celebri, Sorinel Puştiu şi Adi Minune.



Disperaţi de gălăgie, oamenii au înroşit firele la Poliţie. Două echipaje au venit să verifice dacă nuntaşii au autorizaţie pentru petrecere şi l-au amendat pe mire cu 500 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii spun că odată cu încheierea postului nunţile în spatele blocurilor se vor ţine lanţ, pentru că amenzile mici nu mai sperie pe nimeni.

Antena3.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close