Antena 3 CNN Actualitate Manelistul Adrian Minune, implicat într-un accident de circulaţie. Ferrariul de 180.000 euro, avariat serios

Manelistul Adrian Minune, implicat într-un accident de circulaţie. Ferrariul de 180.000 euro, avariat serios

Manelistul Adrian Minune, implicat într-un accident de circulaţie. Ferrariul de 180.000 euro, avariat serios
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    19 Iun 2013   •   07:21

Manelistul Adi Minune a fost implicat într-un accident de circulaţie, pe Calea Dorobanţi din Capitală. Adi Minune, aflat la volanul unui Ferrari, nu a acordat prioritate şi a lovit o altă maşină, condusă de o femeie. 


Poliţia şi un echipaj SMURD au ajuns în câteva minute la locul accidentului, însă nici manelistul şi nici şoferiţa maşinii lovite nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

"Am trecut pe verde a trecut şi doamna pe verde, ne-am lovit" - aceasta a fost declaraţia iniţială pe care Adrian Minune a dat-o jurnaliştilor, dar şi poliţiştilor care l-au verificat cu etilotestul.
 
Rezultatul testului a arătat că manelistul nu a băut înainte de a se urca la volan. Totuşi, el a fost vinovat de producerea accidentului, fapt pe care l-a recunoscut ceva mai târziu.
 
Ferrariul de 180.000 de euro a fost avariat destul de serios şi a fost urcat pe o platformă până la Biroul de tamponări uşoare, acolo unde cei doi şoferi au mers ca să declare accidentul.


 

×
Subiecte în articol: accident accident rutier
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close