Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, dezvăluiri despre modul în care sunt raportate cazurile de coronavirus: "O să le ascundă pe timpul weekendului"

Marcel Ciolacu, dezvăluiri despre modul în care sunt raportate cazurile de coronavirus: "O să le ascundă pe timpul weekendului"

Marcel Ciolacu afirmă că guvernul condus de Ludovic Orban ar fi încercat să modifice modul în care este raportat numărul de cazuri de coronavirus. Mai exact, s-a urmărit ca datele acestea să fie prezentate cu întârziere. STS le-ar fi încurcat, însă, planurile guvernanților.

Marcel Ciolacu, dezvăluiri despre modul în care sunt raportate cazurile de coronavirus: "O să le ascundă pe timpul weekendului"
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    22 Oct 2020   •   21:45

Serviciul secret care gestionează aplicația a motivat că modificările cerute de Guvern nu pot fi făcute.

”Din informațiile pe care le am, au încercat să reintroducă în sistemul STS altfel raportările, dar STS a declinat această intenție, pentru că nu poate să modifice softurile necesare.  Este o întârziere de 12 ore în raportări. Ați văzut, sâmbătă și duminică au putut, dar apoi, marți, miercuri, nu au mai avut ce face. Nu mai au unde să le ascundă, dar o  să le ascundă pe timpul week-end-ului. La fel au făcut la începutul pandemiei.

Stocurile de la UNIFARM, în proporție de 90%, are măști neconforme. Am avut școlile închise 6 luni de zile. Nu au fost în stare să cumpere tablete pentru copii. Totul se face pe genunchi, nu este nicio coerență.

Au o singură dorință, să ia toată puterea. Nu o vor lua. Au vrut și unii de la PSD, românii știu să împartă puterea. Dacă PSD nu ar fi dublat și chiar triplat salariile medicilor, unde eram acum? Dacă PSD nu ar fi redus datoria publică, ce făceam?”, a spus, joi seara, Marcel Ciolacu, la România TV.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu COVID-19
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close