Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu a primit echipa care a reprezentat România la Jocurile Invictus

Marcel Ciolacu a primit echipa care a reprezentat România la Jocurile Invictus

Premierul Marcel Ciolacu a primit, astăzi, echipa care a reprezentat România la Jocurile Invictus desfășurate la Düsseldorf, în Germania.

Marcel Ciolacu a primit echipa care a reprezentat România la Jocurile Invictus
Sursa foto: Facebook | Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro
de Ioana Mircea    |    20 Sep 2023   •   16:53

Marcel Ciolacu a primit astăzi echipa care a reprezentat țara noastră la Jocurile Invictus. Acesta a spus că echipa reprezintă un model pentru tineri.

"E o onoare pentru noi faptul că ați servit patria în teatrele de operații, pe urmă v-ați implicat în această activitate să reprezentați iarăși România la un nivel ridicat, v-ați întors și cu 14 medalii.

Din punctul meu de vedere, veți primi tot sprijinul pentru a continua această activitate fiindcă, de fapt, dați un exemplu, un exemplu în special pentru tineri și aici trebuie ca, împreună cu ministrul Apărării, să facem cât mai publică și cât mai la vedere activitatea dumneavoastră”, a spus Marcel Ciolacu.

Citește și: Românii care vor primi pensii cu 30% mai mari din 2024

La eveniment a participat și ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, care a transmis și el un mesaj. "Sunteți un model pentru camarazii dumneavoastră și pentru societatea în ansamblul ei pentru că, servindu-vă țara, ați avut de suferit, v-ați depășit suferințele și iată că suntem în prezența unor performeri, pentru că absolut toți cei care au participat sunt performeri, oameni care au reușit să învingă în lupta cu propriile limite.

Vom continua să ajutăm atât cât vom putea și cred că ați constatat că a existat preocupare din partea noastră pentru ceea ce faceți”, a spus Angel Tîlvăr, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu invictus PSD
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close