Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu va cere anularea alegerilor pentru Primăria Capitalei şi pentru Sectorul 1: "Organele de anchetă trebuie să acţioneze din noaptea aceasta"

Marcel Ciolacu va cere anularea alegerilor pentru Primăria Capitalei şi pentru Sectorul 1: "Organele de anchetă trebuie să acţioneze din noaptea aceasta"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o primă reacţie după apariţia imaginilor în care mai mulţi membri USR-PLUS au pătruns în sala unde erau sacii cu buletinele de vot şi au sustras mai mulţi saci, din Biroul Electoral de Circumscripţie a Sectorului 1. Ciolacu spune că va cere anularea alegerilor.

Marcel Ciolacu va cere anularea alegerilor pentru Primăria Capitalei şi pentru Sectorul 1: "Organele de anchetă trebuie să acţioneze din noaptea aceasta"
de Cristi Popovici    |    01 Oct 2020   •   00:15

"Este incredibil, mai ales după ieşirea preşedintelui României care acuza PSD-ul că a furat alegerile, este incredibil, la 30 de ani de democraţie, jandarmeria şi poliţia să facă aşa ceva. Să înlesnească aşa ceva. Fiindcă fără accesul dat de către jandarmerie nu se putea face aşa ceva", a comentat imaginile cu presupusa fraudă la vot, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă a mai văzut astfel de imagini, în care se sustrag voturi, preşedintele PSD a răspuns: "Niciodată în România nu s-a întâmplat aşa ceva, nici la ultima comună din România nu s-a întâmplat aşa ceva. Domnul Vela, astăzi ar trebui să-şi dea demisia, iar ministerul Public să se auto-sesizeze din noaptea aceasta să înceapă strângerea de probe."

"E consilierul doamnei Clotilde Armand, a fost şi identificat", a spus Marcel Ciolacu, cu referire la una din persoanele care a intrat în sala în care erau sacii cu buletinele de vot.

Întrebat dacă va cere anularea alegerilor, Marcel Ciolacu a declarat: "În primul rând, organele de anchetă, din noaptea aceasta trebuie să-şi facă datoria, din noaptea aceasta trebuie să acţioneze, mâine vom strânge avocaţii şi vom face toate analizele. Categoric (vom cere anularea alegerilor)."

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close