Antena 3 CNN Actualitate Marcel Vela, prima reacție în scandalul cu interlopii: "A fost extraordinar de bine!"

Marcel Vela, prima reacție în scandalul cu interlopii: "A fost extraordinar de bine!"

Marcel Vela rupe tăcerea în scandalul care a zguduit Ministerul de Interne. Vela susține că decizia luată de șefii Poliției Române de a se întâlni la biserică noaptea cu membrii clanului Duduianu pentru a schimba ora înmormântării lui Emi Pian a fost foarte bună pentru că s-a evitat creșterea numărului de infectări.

Marcel Vela, prima reacție în scandalul cu interlopii: "A fost extraordinar de bine!"
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    29 Aug 2020   •   08:45

În acelaști timp, a mai spus Marcel Vela, s-a redus riscul producerii unor eventuale violențe sau chiar crime.

"Eu îl consider un caz închis, eu ca ministru vrea să va spun că analizând și alte cazuri mai vechi din evoluția zonei, nu neapărat de clanuri sau de interlopi, ci a zonei mai delicate dintr-o anumită sferă de comportamente, în august, după acel eveniment, nu am mai înregistrat acest de violență, asasinate, crime sau altele de acest gen.

În același timp, în Rahova, nu am înregistrat după două săptămâni, dacă ar fi venit 3.000 de oameni la înmormântare, o creștere foarte mare a cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Eu zic, din punctul meu de vedere și al analiștilor, că faptul că s-a devansat înmormântarea a fost extraordinar de bine.”, a explicat Marcel Vela, la România TV.

×
Subiecte în articol: Marcel Vela
Parteneri
DJ Lalla este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia!
x close