Antena 3 CNN Actualitate Marian Godină este suspect de COVID: "Colegul meu, cel cu care îmi petrecusem 24 de ore..."

Marian Godină este suspect de COVID: "Colegul meu, cel cu care îmi petrecusem 24 de ore..."

Polițistul-scriitor Marian Godină a anunțat, joi, pe pagina sa de socializare că este suspect de COVID, după ce a petrecut 24 de ore la job alături de colegul său care tocmai realizase ca și-a pierdut gustul și mirosul.

Marian Godină este suspect de COVID: "Colegul meu, cel cu care îmi petrecusem 24 de ore..."
Sursa foto: Facebook/Marian Godina
de Dan Gabor    |    29 Oct 2020   •   18:00

După ce colegul său și-a făcut testul și a primit confirmarea că este pozitiv, Marian Godină a fost anunțat de DSP că va trebui să rămână în izolare la domiciliu timp de 14 zile. Polițistul afirmă că deocamdată nu are simptome și se simte bine.

Este însă atent verificat de colegii săi polițiști care vor să vadă dacă respectă măsura izolării la domiciliu.

"Colegul meu, cel cu care îmi petrecusem 24 de ore, a luat o gură din cafea, s-a uitat lung în cană, apoi a mai luat o gură. Nu simțea niciun gust. Nici miros nu avea. S-a testat sâmbătă, iar rezultatul testului a venit luni. Pozitiv.

Seara m-au sunat de la DSP și m-au anunțat că voi rămâne la domiciliu 14 zile din ziua contactului. Momentan sunt bine, nu am niciun simptom. E amuzant, totuși, când mă sună Poliția să ies la poartă", a scris Marian Godină, pe pagina sa de Facebook.

Marian Godină, despre cei care refuză să li se măsoare temperatura: "Cât de imbecil trebuie să fii?"

Polițistul Marian Godină a avut recent o reacție dură la adresa celor nu acceptă să li se măsoare temperatura la intrarea în spațiile comerciale, susținând că doar un imbecil s-ar certa cu paznicii în astfel de situaţii.

În perioada stării de alertă, autorităţile au decis că măsurarea este o metodă de prevenție a răspândirii coronavirusului.

"Poate sună puțin urât, dar mereu i-am privit cu milă pe agenții de pază din marile magazine. Nu din cauză că munca lor nu ar fi una nobilă, ci pentru că majoritatea, se vede clar, sunt pensionari și sunt nevoiți să lucreze în continuare. Dacă îi întrebi (eu de multe ori i-am întrebat) au lucrat prin fostele uzine, au avut meserii.

Iar la bătrânețe, în loc să se plimbe prin lume, pensia mică îi forțează să se angajeze. La vârsta lor să stai 8 ore în picioare, poate chiar mai mult, nu-i deloc lucru ușor.

Acum mă întreb, cât de imbecil trebuie să fii să te cerți cu un astfel de om, căruia șeful i-a spus că trebuie să ia temperatura persoanelor care intră în magazin?", scria Marian Godină.

 

×
Subiecte în articol: Marian Godina COVID-19
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close