Antena 3 CNN Actualitate Marius Ţeicu, mărturisire sfâșietoare: „Am vrut mai mulţi copii, dar nu s-a putut“

Marius Ţeicu, mărturisire sfâșietoare: „Am vrut mai mulţi copii, dar nu s-a putut“

Marius Ţeicu, mărturisire sfâșietoare: „Am vrut mai mulţi copii, dar nu s-a putut“
Sursa foto: foto: Agerpres
02 Aug 2017   •   12:55

Fiica lui Marius Țeicu a murit. Patricia era grav bolnavă, iar în acest an trebuia să facă o nouă intervenție chirurgicală, de data aceasta la stomac.

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme, Marius Țeicu a mărturisit că i-au plăcut întotdeauna copiii și și-ar fi dorit să aibă mai mulți. Se bucura însă enorm de fiica lui Patricia și de cei doi nepoți.

"De soţia dumneavoastră v-aţi îndrăgostit la prima vedere... Pe Rodica am cunoscut-o în 1974, abia ce mă întorsesem de pe vapor, unde am cântat şase luni. Pe vremea aceea, în anii '70, mulţi artişti români aveau contracte în străinătate, în special în Germania, dar se întorceau acasă. Erau rare cazurile în care rămâneau acolo.

Eu şi soţia mea ne-am întâlnit în casa compozitorului Ion Cristinoiu, care fusese coleg de trupă cu mine, pe vapor. Rodica a intrat în cameră, s-a aşezat pe un fotoliu şi am rămas uitându-ne unul la altul câteva minute. Când ne-am dezmeticit, nu mai era nimeni în cameră, plecaseră toţi şi ne lăsaseră singuri. Cu soţia mea a fost dragoste la prima vedere, aşa ceva chiar există.

Ne-am căsătorit în mai puţin de un an, apoi s-a născut ­fiica noastră, Patricia. Atunci când m-am căsătorit, era nebunie mare cu spectacolele pe care le susţineam prin ţară, alături de Olimpia Panciu şi Mihai Constantinescu, în trupa Un trio formidabil. Venea poliţia călare la spectacolele noastre... Aveam câte două reprezentaţii pe zi.

Rodica a venit cu mine în turnee. Fă ceva dacă mai poţi! Nici nu voiam să fac, eram foarte îndrăgostit. Mi-au plăcut întotdeauna copiii, iar atunci când eram puşti, aveam grijă de copiii mai mici decât mine. Eu şi Rodica am vrut mai mulţi copii, dar nu s-a putut din cauze medicale. Însă acum avem doi nepoţei: Andrei şi Casandra. Suntem topiţi după ei. E foarte frumos să fii bunic. Cei care nu au copii sunt văduviţi de un miracol", declarat, pentru Adevărul, Marius Țeicu.

 

 

×
Subiecte în articol: Marius Teicu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close