Antena 3 CNN Actualitate Marş cu ceasuri deşteptătoare pe străzile Aradului. Vezi ce i-a scos pe oameni în stradă

Marş cu ceasuri deşteptătoare pe străzile Aradului. Vezi ce i-a scos pe oameni în stradă

Marş cu ceasuri deşteptătoare pe străzile Aradului. Vezi ce i-a scos pe oameni în stradă
Sursa foto: Foto: stareanatiunii.com
14 Mar 2012   •   20:48

Câteva zeci de protestatari au participat, miercuri, la un "marş al deşteptării" pe străzile Aradului, aceştia fiind "înarmaţi" cu ceasuri deşteptătoare pe care le-au pus să sune spunând că vor astfel să-şi "sensibilizeze concetăţenii", informează Agerpres.

"Credem că soneriile ceasurilor care au funcţionat neîntrerupt pe timpul marşului au reuşit să îi sensibilizeze şi, în acelaşi timp, să-i responsabilizeze pe concetăţenii noştri, să ia atitudine şi să încerce împreună cu noi să oprească jaful local şi naţional" au declarat protestatarii.

"Dacă semnalele trase de presă şi ceea ce facem noi nu sunt îndeajuns pentru a înţelege că ţara a luat-o pe un drum extrem de periculos şi nu vom reacţiona, atunci cu adevărat ceea ce va urma va fi pe măsura conştiinţei noastre colective. Marşul a avut ca scop încercarea de a-i trezi din nepăsarea deja cronică pe cetăţenii oraşului, nepăsare de care beneficiază cei care sunt la putere şi care îndatorează fără limită pentru mulţi ani de acum încolo oraşul nostru', se arată într-un comunicat de presă al Asociaţiei "Arad-kilometrul 0", organizatorii acestei acţiuni.
   
Marşul s-a desfăşurat pe traseul dintre Teatrul Clasic "Ioan Slavici" şi noua Catedrală Ortodoxă din Piaţa Podgoria.

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close