Antena 3 CNN Actualitate Marş pe două roţi în Bucureşti în cadrul campaniei "Motocicliştii există în trafic"

Marş pe două roţi în Bucureşti în cadrul campaniei "Motocicliştii există în trafic"

Marş pe două roţi în Bucureşti în cadrul campaniei "Motocicliştii există în trafic"
12 Apr 2008   •   10:18

Motociclişti din Bucureşti organizează, sâmbătă dimineaţă, un marş pe traseul Piaţa Unirii - Universitate - Piaţa Romană - Piaţa Victoriei - Arcul de Triumf. Ei vor să atragă astfel atenţia asupra pericolelor care îi pândesc în trafic. Prin acest marş, motocicliştii speră să atragă atenţia şi celorlalţi participanţi la trafic asupra ?existenţei? lor în trafic şi a pericolelor de accidentare la care sunt supuşi.

Marşul este organizat de Asociaţia Motocicliştilor din România, care derulează în paralel şi o altă campanie menită să atragă atenţia motocicliştilor care iubesc viteza asupra pericolelor la care se expun. Cosmin Frăsineanu, preşedintele asociaţiei, spune că aproximativ 60% dintre accidentele în care sunt implicaţi motociclişti se petrec din vina şoferilor.

Şi în alte 22 de oraţe din ţară, au fost organizate marşuri.Statisticile poliţiei îl contrazic. Şeful Brigăzii de Poliţie Rutieră, Marian Motoc, a declarat că numărul accidentelor în care sunt implicaţi motociclişti a crescut, în aproximativ jumătate din cazuri vina aparţinând motocicliştilor.

MOTOCICLIŞTII VOR SĂ ATRAGĂ ATENŢIA ASUPRA PREZENŢEI LOR ÎN TRAFIC 

Antena 3

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close