Antena 3 CNN Actualitate Marţi, 13: O bucureşteancă a fost înghiţită de o groapă... cu tot cu maşină!

Marţi, 13: O bucureşteancă a fost înghiţită de o groapă... cu tot cu maşină!

Marţi, 13: O bucureşteancă a fost înghiţită de o groapă... cu tot cu maşină!
13 Mar 2012   •   21:17

O şoferiţă neatentă din Bucureşti a simţit ce poate aduce o zi de marţi, 13. O groapă adâncă de jumătate de metru i-a înghiţit botul maşinii. Femeia sustine ca nu e deloc vina ei ci a muncitorilor de la Apa Nova, pe care îi acuză că nu au semnalizat lucrarea aşa cum ar fi trebuit.

Mai bine de o oră, atât a stat maşina suspendată în groapă. Cum a ajuns acolo, ştie doar doamna Dumitrescu, şoferiţa care nici nu a apucat să înţeleagă bine ce se întâmplă.

Abia atunci când a coborât din maşină şi-a dat seama că roţile din spate s-au ridicat bine de la nivelul solului. În faţă, botul maşini abia că se mai vedea din groapa adâncă de jumătate de metru.

În faţa faptului împlinit, femeia i-a identificat repede pe vinovaţi. Groapa pare să fie făcută de muncitorii de la Apa Nova, pe care păgubita îi acuză că nu au semnalizat corespunzător lucrarea. De partea cealaltă, Apa Nova se apără.

Doamna vrea acum să îşi repare maşina pe asigurarea CASCO, dacă poliţa îi va despăgubi neatenţia. În caz contrar, se gândeşte să dea în judecată Apa Nova.




×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close